Löprunda och sen får de bli en powerwalk
Jag körde lite löpning förut och de gick som vanligt bra. Känner mig lite som ett träningsfreak nu. Igår blev de en löprunda och ett styrketräningspass och idag har jag hunnit med löpning och efter jag har sett klart på pingismatchen på TV så får de bli en powerwalk. Fan va jag gillar känslan av alla träningspass. Man mår så jävla bra.

Jag kör hårt nu efter att ha börjat efter en lite längre tids vila. Jag är väl medveten om att kroppen behöver återhämtas ordentligt, men de kommer nästa vecka för jag har ju ett jobb att sköta så jag kommer ju inte att kunna köra två pass om dagen direkt. Sen är de ju så att begreppet "Lagom är bäst" aldrig riktigt biter på mig. "In i kaklet" är mycket roligare ! Speciellt nu när man känner att man orkar.

Jag kommer inte att denna gången träna för mycket. Jag vet hur de känns när kroppen inte får ordentligt med återhämtning och jag vet hur jobbigt de är när man lägger ner mycket tid på träningen och de ändå känns som man inte får något tillbaka hur mycket man än kämpar. Jag vet också när de känns som om man inte hinner med på grund av jobb och de sociala livet. Jag är ingen övermänniska och de kommer jag aldrig att bli.  Fast nu när jag hela tiden är så sugen på att träna så blåser jag på.

Jag är lite stel i ryggen, men massagestolen löser ryggproblemen och den masserar även mina trötta små ben.

Kram !Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE