Danne tar kosttillskott.

Det är väl ingen hemlighet att jag intar kosttillskott och jag dricker även ibland en återhämtningsdryck efter träningen. Jag använder mig i nuläget av 3 olika. 2 kosttillskott och 1 återhämtningsdryck. Syftena med detta är att jag ska må bra och känna mig pigg och fräsch från tidig morgon till sen kväll.

MSMMSM eller MENTALSULFONYLMETAN. Detta används av många elitidrottare framförallt i USA. Det är en produkt som har en rad posetiva egenskaper. Kroppen använder MSM direkt efter intag. Jag tycker att jag känner mig piggare  nästan direkt efter intaget. Dessutom känns de som att kroppen återhämtar sig snabbare efter träning om man regelbundet tar MSM. En annan fördel med att ta MSM är att du kan göra ett längre träningsuppehåll om du behöver tid för vila. De minskar den vävnadsnedbrytning som uppstår när man väljer att inte träna på ett tag.

PROTEINPULVER


De finns idag lika mycket åsikter om proteipulver som de går människor på jorden och en den ena experten säger en sak och den andra säger tvärtom. En del förespråkar att man ska få i sig mycket protein och andra lite. Om du äter mycket protein så utsöndras också mycket protein om du äter lite då utsöndras liite. Får du i dig för lite då ökar muskelnedbrytningen och du förlorar muskelmassa.

Hur ska jag då kunna veta hur mycket protein jag ska få i mig dagligen när de finns så mycket människor som säger så olika ?

Jag tänker att om jag dricker proteindrinkar 1- 2 ggr om dagen då bör jag få i mig tillräckligt med protein. Eftersom det även finns i de jag äter och dricker i övrigt, exempelvis kött, fisk och mjölk. Jag brukar ta proteindrinkar till mina mellanmål för jag tror att de är då jag äter minst protein. Jag vet inte om detta är optimalt, men jag har fått för mig att de funkar och de känns bra.

gainomax


Enligt vad som står på paketet så rekomendreas gainomax 5- 30 minuter efter träning. Drycken återför den mängd kolhydrater och proteiner som kroppen behöver för att snabbt återhämta energi och maximera effekten av fysiskträning. Jag tar alltid gainomax om jag inte planerar att äta något inom30 minuter efter träningen.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE