Anka Anka ?

Jag lyssnade i morse såklart på Anna Anka. De finns en sak som jag inte kan släppa sen jag såg och hörde denna på många sätt farsinerande person.

När man har hur mycket pengar som helst, man har i princip unnat sig allt av materiella ting som går att unna sig och man kan säkert i Anna Ankas fall göra de en gång till. Varför säger hon att hon stressar så mycket hela tiden. Och om man tittar på programmet Svenska Hollywoodfruar så tycker jag både hon och Paul (hennes man) stressar och stressar, jobbar och jobbar och för att slappna av så har dom enligt Anna sex 3 gånger om dagen.

Hur man vill leva sitt liv är upp till var och en och jag tror inte man mår dåligt av lite lyx. Men om jag får tänka lite fritt så tycker jag de verkar som att ju mer pengar du har och ju mer man skaffar sig ju mer får man jobba och stressa och de är väl inte riktigt meningen när man har så mycket pengar som Anna och Paul har.

Mycket vill ha mer - Ju mer man skaffar sig ju mer måste man kämpa.

Är de så de blir ? Ja då vet jag inte om jag skulle vilja vara rik. Fast de klart att jag har mina drömmar om att "sopa" in typ 45 - 50 miljoner på tex Lotto. För jag tror de är svårt att som bussförare jobba ihop dom pengarna, hur roligt man än tycker att de jobbet är !Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE