Ändrade planer minst 10 gånger

Jag sa i min senaste videoblogg att jag inte skulle vänta för länge med att gå ut och löpa. De blev inte riktigt så. Jag gick och la mig i sängen i två timmar istället. Sen när jag gick upp så tänkte jag strunta i att tagga iväg ut i löparspåret och sen nästa minut så sa jag till mig själv : JO NU DRAR JAG UT ! Sådär höll jag på fram och tillbaka ett tag. Sen bestämde jag mig i alla fall. Jag skulle ta cykeln upp till skidstugan springa 6 - 8 km.

När jag kom ut så kom jag på att jag hade glömt cykeln på jobbet och då var jag ju tvungen att gå bort dit och hämta den. Jag gjorde så och när jag kom dit så var de förstås några arbetskamrater som frågade om jag hade gått vilse osv... De lustiga är att jag inte har saknat min cykel och den har stått på jobbet sen i lördags.




Jag tog min cykel i alla fall, cyklade upp till skidstugan då jag ser de här:



Jag tänkte att ok ja skiter i detta för jag vill inte riskera att få en massa onda blickar av arrangörer eller tjejer som är ute på "tjej-gåing" !

Jag tog då en cykeltur istället och jag ville cykla varvet Blåsut, Öxnered, Brätte, Onsjö och in till stan. Jag trampade på för "kung och fosterland" på så höga växlar som jag bara orkade, men när jag kom upp till typ blåsut kyrka då kom de en störtskur och jag ändrade mig då direkt och sa till mig själv:

NEJ DANNE ! VA NU INTE SÅ J#VLA DUM OCH TRAMPA HELA VARVET RUNT UTAN VÄND OCH CYKLA HEM SÅ DU INTE BLIR FÖRKYLD ! 

De blev så jag vände trampade hem igen på så hög växel som möjligt och på säkert 85 procent av max hela vägen. När jag cyklade ner för Dalbobron så hade jag nog behövt några högre växlar.









Jag är helt nöjd med detta passet oxå ... Jag var flexibel och fattade snabba korrekta beslut under hela cykelpasset. De blev ändrade planer minst tio gånger, men de gick bra i alla fall och nu känns de toppen !







Emelie
09 September, kl. 22:00 | Blogg; http://eemsworld.blogg.se/

Vem är det som tar alla bilder på dig? :D



Svara gärna på kommentaren :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE