Regnet smattrar mot fönsterbläcket

Oj vad dagarna går fort. Snart är denna dagen också förbi. Snart är de natten mellan Lördag och Söndag. Regnet smattrar mot mitt fönsterbläck och jag sitter bara här under en filt och myser. Jag tittade på LYXFÄLLAN från i Torsdags och jag konstaterar ännu en gång att jag är så glad att jag inte har dessa bekymmer.

 Det var som vanligt när de handlar om folk som är med i detta program. Massa krediter lån till helt ofattbar hög ränta och de blir bara mer och mer skulder ju längre tiden går. Dessutom var mannen i huset spelberoende och de gör ju inte saken lättare precis. Hoppas jag aldrig någonsin hamnar i några ekonomiska trassligheter eller blir  spelberoende.  

Annars då ? Jag sitter med mina jobb - papper. Dom handlar om vilket shema jag ska köra buss efter nästa år. Jag har en hög med papper där de finns grupper som jag inte kan tänka mig att vara i och så har jag valt ut tre grupper som jag kan tänka mig att jobba i. Man ska skriva tre alternativ. Jag vet vad jag ska sätta som tredje alternativ.  Frågan är vad jag ska skriva som etta och tvåa. Har inte bestämt mig riktigt än, men snart så...

Kram Danne !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE