Nu börjar alla färger försvinna

De som jag gillar med hösten är alla fina färger på alla löv. Nu är de väldigt mycket löv på marken, men allt börjar tappa färg nu och de blir nog snart den sk vintern. De kommer att bli rått och kallt och de enda som är vackert är väl om de kommer snö. 

Jag tittar lite på alla kommentarer jag har fått den senaste tiden. Tack snälla ni för att ni just är så snälla..
Jag ler inombords och blir jätteglad såklart, men samtidigt känner jag mig lite nere. Kanske är jag dålig på att ta åt mig av alla era snälla kommentarer. Jag blir självklart glad, men när det är kallt och mörkt ute så blir jag nog lite deppig här inne. Eller så är de något annat som jag inte kan komma på vad de är. Kanske behöver jag gråta för att sen må bättre. De finns saker som jag innerst inne vill göra och säga, men jag vågar inte. Jag vågar inte, men samtidigt så är jag rädd för att jag kommer att ångra att jag inte våga.

De har nu snart gått ett årsen jag startade denna bloggen. Innan de hade jag en annan i nästan ett år som jag sen valde att ta bort av olika anledningar. Sedan 1 januari 2008 har jag bloggat. Jag bloggde då ca 10 månader på min gamla blogg. Jag minns de första inlägget på den bloggen och jag minns även en sak från mitt som jag då trodde skulle bli mitt sista inlägg. I de första inlägget skrev jag såhär:
Välkommen till min nya blogg ! Nu har jag börjat blogga. Detta är ett av mina nyårslöften 2008.........  Får se var detta slutar någonstans ?

 I mitt sista inlägg på min gamla blogg kommer jag ihåg en sak som jag skrev: Får se om de blir mer bloggande i framtiden. Jag avlsutade även inlägget med låten: What A Wonderful World med Eva Cassidy.

Nu är de ca ett årsen jag avslutade min gamla blogg. Ca ett år senare sitter jag här och bloggar fortfarande. Denna bloggen började jag med 4 December 2008.
Tänk vad många dagar och timmar jag har spenderat framför datorn och denna bloggen. Jag har skrivit publicerat bilder och granskat kommentarer. Många kommentarer har varit så snälla så jag kan ibland bara gå tillbaka och läsa en kommentar fast jag vet vad som står där. Jag blir så glad varenda gång trots att jag kan orden som står där utantill.
Jag har skrivit och skrivit under hela året. Jag har fått den ena snälla kommentaren efter den andra. Jag blir superglad för alla snälla ord.

Visst har jag fått elaka med och de verkar som en del inte kan något annat än att skriva elaka kommentarer på andras bloggar. Nu är jag ganska snabb med att ta bort dom som jag kallar "nätmobbarkommentarerna". Detta är ju min blogg och jag vill kunna gå tillbaka och läsa tidigare kommentarer med ett "smile" på mina läppar.
Jag har även svarat på lite frågor. Det har varit frågor om superhjältar, mina matvanor och vad jag gillar för typ av tjejer. De där med tjejer och relationer tycker jag är svåra frågor att svara på, men jag hoppas ändå ni blev nöjda med dom svaren ni fick. Jag känner mig som så många gånger förr lycklig och glad, men jag funderar ändå mycket över framtiden och när man inser och tittar ut i natten så går de inte att komma ifrån att man blir lite nedstämd.

Vad vill jag säga er med allt detta ? Det har jag egentligen inget bra svar på. Jag vill bara skriva av mina innersta tankar och då blev resultatet  såhär.

Nu börjar alla färger försvinna, men dom kommer snart tillbaka precis som jag på dannejohansson.blogg.se

Kram !Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE