Mycket papper, men jag har pengar i min bössaHej på er, hoppas allt är bra med er ! Jag har ätit och vilat lite efter arbetsdagen. Nu ska jag snart dra på mig lite kläder och tagga bort till gymmet.

Jag tittar i mycket papper just nu. För några dagarsen kollade jag över min privatekonomi och slutsatsen jag drar är att jag kommer att ha mycket utgifter i november, december 2009 och januari 2010. Fast eftersom jag vet detta så kan jag nog hitta ett sätt att få en jämn balans över alla tre månaderna. Jag har funderat igenom de ganska bra inne i min hjärna. De gäller bara att de funkar i verkligheten också.

Jag blev glatt överraskad imorse för jag råkade titta i min röda sparbössa och där fick jag se att de låg 500 kronor ! De var pengar som jag inte visste att jag hade så jag blev jätteglad. Jag tror att dom har legat där sen i september i år. Det är ju bra när de går åt de hållet. Jag menar, det är ju bra att de finns pengar i bössan och inte tvärtom.Jag har även papper från jobbet som jag sitter och tittar på här hemma. Man kan säga att de handlar om vilket schema jag ska ha nästa år. De finns ett tiotal scheman att välja på. Man ska skriva tre alternativ. Jag tror att jag vet vilka tre sk scheman jag kan tänka mig. Jag vet bara inte vad jag ska sätta som nummer 1, 2 och 3. När jag har bestämt de så får vi se vad de blir ... Spännande !

Jag har också börjat att titta lite på Thailand - äventyret. Det är ett tag kvar, men de finns ju en del praktiska detaljer att lösa innan de är dags att åka. Jag har börjat lite lätt idag för nu längtar jag faktiskt på riktigt allvar.Då var de dags för gym.

Kram !


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE