Min lediga dag denna veckan

Godmorgon !

Hoppas ni har sovit gott ! De har jag gjort. Jag somnar alltid direkt bara jag går och lägger mig. Får se vad jag hittar på idag. Jag har inget planerat. De jag har i tanken just nu är väl att jag behöver städa lite IGEN ! Kanske blir de en promenad senare , vi får se ? Nu hade jag tänkt att titta på den där filmen som jag fick igår (den utvalde )Jag tror inte att jag tränar idag, fast man vet aldrig med mig.

TALK TO YOU LATER.... 

Kram !






Julle
11 November, kl. 10:15 | Blogg;

Tjena Danne!

Tack for kul blogg! Hoppas du inte tar illa upp men ja kommer med lite ideer! Ett kul inlagg ar dagens "hit och miss" Det ar ganska kul med tema-inlagg! Tex, Dagens "vill ha"

Har ocksa en tanke! Jag vet att du har ganska bestamda asikter om din mat etc. Och jag bor ocksa sjalv och tycker det ar onodigt att laga mat for en person. Sa en ide ar att ga till gofab tian o kopa lunchboxar, o sen gora tex lasagne, spagetti kottfarsas etc o sen frysa in, sa behover man bara micra det dagligen! Trots att Kopparn ar val lagad mat sa at det anda storkök och de anvander valdigt valdigt mycket fett i sin mat, gradde smot etc som kan va bra att undvika om man tranar sa mkt som du gor! Ta hand om dej! Kram!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE