Jag var så trött igår.

Jag var ju och tog "svininfluensasprutan" igår. Har jag fått några biverkningar av vaccinet ? Nej egentligen inte, bara lite ont i armen. De vanliga är att man drabbas av trötthet, huvudvärk, feber mm. Detta är några av dom vanligaste biverkningar som många får efter att ha tagit sprutan. Många , men defentivt inte alla.

Jag har som sagt lite ont i armen. Jag var väldigt trött igår när jag kom hem ifrån jobbet och de kanske delvis berodde på det nya vaccinet eller så är de så enkelt att de var en lång dag igår och då blir man trött.

Man kan även få biverkningar som: Klåda, utslag, magont, kräkningar, sömnlöshet mm. Fast de är så ovanligt så de är inget som jag tycker man ska oroa sig för.

De går ju en del rykten om detta nya vaccin. Undra varför ? Personligen så tror jag inte de är farligare att ta detta vaccin jämfört med alla andra vaccin som jag vet att jag har tagit. Ja menar, varför har de inte hänt något efter att jag vaccinerade mig mot stelkramp ? (4ggr) Jag har blivit vaccinerad mot polio 4ggr. Dessutom: mässlingen, påssjukan och röda hund. Jag har fått en boosterdos på 0,5 ml vaccin när jag skar mig i handen och fick åka in till sjukhuset och sy.

Innan jag reste till fillippinerna så tog jag också några sprutor. De var Hepatit A Epaxal, Polio/famovax polio, tyfoid / thypim vi, Choeera /Etec/ Dukoral. Alla dessa vaccin mot olika hemska sjukdommar tar jag gärna och jag tror inte ett dugg på folk som säger att detta nya vaccin skulle vara farligt  för en fullt frisk människa.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE