De bara regnar .... Synd att man inte kan göra något åt de

Sitter här och tittar ut genom fönstret. De bara regnar och regnar. Jag vill ha sol och sommar året om . Synd att de inte går att typ knäppa med fingrarna eller vifta med ett trollspö för att få fram solen. Jag har i alla fall sovit gott i natt. De var riktigt skönt att krypa ner under täcket igår kväll  och de bästa var att jag somnade direkt.

Jag har suttit uppe i ca en timme nu. Jag tittar runt lite på andra bloggar. Jag har ju några "favvobloggar" som jag följer varje dag. Jag har även kollat mailen, svarat på mail och tittat en snabbis på Facebook. Shit va de är lätt att bara bli sittande här framför datorn och glo !

Snart ska jag dra ut och hämta lite mat på "favvoresturangen". Får se vad de blir idag ? Jag har min lediga dag denna veckan och de är ju aldrig fel. För några veckorsen gick jag igenom min privatekonomi ganska grundligt och jag kunde då snabbt konstatera att jag kommer att ha mycket räkningar och utgifter i November, December och Januari. Nu börjar jag märka de, men de som känns skönt är just att jag har kontroll på de och jag behöver inte fundera så mycket på om jag fixar detta, utan den stora frågan är : Vilken av alla  lösningar  är bäst att göra ?

Idag ska jag också ta mig till gymmet. Jag kan ju inte ha någon bortförklaring idag som att jag inte hinner för jag ska köra blå buss. De är ju bara att ta sig dit och jag har ju hela dagen på mig att just gå dit. För jag är ju ledig idag ! 

De känns skönt när livet bara flyter på och de mesta blir just nu i alla fall som jag har tänkt mig. Jag mår bra och mina bästa vänner verkar göra de också, så bättre kan de inte bli. Visst kan vissa saker i livet kännas jobbiga ibland även dom perioder som man mår sjukt bra, men de är ju så mycket lättare att kämpa på när man i  grund och botten mår bra.

Nu får de bli lite mat !

Ha en bra dag !

Kram !


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE