Dålig på att blogga

Jag har den senaste tiden varit ganska dålig på att blogga. Jag har liksom tappat den där lilla gnistan som man lite måste ha för att skriva. Jag tänker varje dag att nu ska jag skriva många inlägg och sitta länge och blogga, men de händer liksom inte. Jag vet inte vad som har hänt. Känns inte bra. Jag tycker innerst inne att de är ganska kul att skriva. Det är väldigt roligt och givande. Jag har träffat några nya människor,  både läsare och andra bloggare som jag inte tror att jag hade träffat om inte min blogg fanns. Jag tror också att jag tack vare bloggen har blivit bättre på att skriva. De går i alla fall snabbare än tidigare.

De finns många skäl till att de kan vara roligt att blogga. När man skriver om något man är intresserad av tycker jag att man lär sig mer om de bara för att man sitter här och skriver om de. Pengar har jag också tjänat på de. Inte är det mycket så det är inget att skryta om, men räknar jag på intäkter och utgifter så går jag plus.
Kommentarer från er läsare har jag fått och jag kan säga detta tusen och åter tusen gånger: Jag har blivit jätteglad för varenda snäll kommentar som jag har fått !

MEN !

Nu har jag lite "säckatihop" här på bloggen. Jag uppdaterar dåligt och skriver jag något så är de bara nu ska jag jobba och nu har jag ätit. Jag kommer liksom inte vidare med den. Visst har jag massor med åsikter, men de finns ju dels saker som man inte skriver om för att de finns gränser, och sen är de ju också så att jag är lite av den åsikten att: SAKER MAN INTE VET NÅGOT OM SKA MAN LÅTA VARA !
Jag skulle självklart ljuga för er om jag säger att jag alltid följer dom orden, men jag har just dom orden alltid med mig någostans i bakhuvudet.

 Kanske borde jag ta lite semester från bloggen. Jag är ju bra på att ta semester från allt annat som jag gör. Ibland drar jag ner på min träning och jag ska ta semester sex veckor nästa år och dra till Thailand.  Jag kan ta semester från mycket, men bloggen som jag uppdaterar lite varje dag fast jag borde ta semester från den där kör jag på. Jag bloggar och de spelar ingen roll om  jag har bra eller dåliga perioder. Det är privatliv blandat med jobblivet som bussförare, åsikter och svar på frågar och jag ger ett och annat måbra tips. De bloggas morron, middag, kväll och ibland mitt i natten.

Kanske behöver jag semester från detta ett tag ? De är  bara de att jag faktiskt har så svårt att koppla bort detta för om jag vilar så föds de bara nya inlägg i mitt huvud. Jag lägger upp en av dom vackraste låtar jag vet och så funderar jag lite till. Vad som händer få vi se, men jag vill vara bättre på att blogga än vad jag är just nu. 

Kram på er alla snälla ! Ni är underbara !Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE