2009 11 15

Hej ! Hur är de med er denna gråa regniga söndag. Med mig är de bra. När jag summerar denna veckan så kan jag tycka att jag har varit ganska duktig. Jag har tränat varannnan dag. Detta känns väldigt bra för kroppen hinner liksom återhämta sig mellan träningarna. Samtidigt så  blir de ju ganska mycket träning om man håller varannan dag en längre period. Jag kör på så här ett tag. De blir väl tills Danne tröttnar och hittar något annat som han tror är bättre... Ha ha...

Jag roade mig lite med att titta på hur många läsare som har varit inne dom senaste 12 timmarna. De var ganska många redan nu och de känns ju som dagen har precis börjat. Undra vad det är med mitt liv som människor tycker är så spännade.

Själv kan jag vara imponerad av människor som orkar kämpa på i sin vardag. Ni vet dom som har några barn kanske ett stort hus en fin bil. För att allt ska gå runt så krävs de ju i många fall väldigt hårt arbete och jag måste erkänna att dessa människor kan jag bli grymt imponerade av.

Oavsett om ni kämpar på eller inte så hoppas jag att ni alla får en bra dag.

Kram !


Lisa
11 November, kl. 14:48 | Blogg;

Hej Hej, ville bara saga att jag gillar din blogg... Den ljusar upp min annars sa trista tillvaro i London. Du ljusar upp min vardag helt enkelt. Hade garna sett lite mer 'ma bra' inlagg... och lite mindre Mimmi. Forresten e du singel?;) Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE