Jag kanske äntligen har hittat livet.

Det finns perioder i mitt liv där jag har stressat och mått dåligt. Ibland kan det kännas som man springer igenom dagarna med blodsmak i munnen. Ibland känns det som något fattas fast egentligen så har allt varit bra. Jag har försökt hitta min väg i livet och jag gör det i en helt galen värld. Känns ibland som att många människor springer igenom dagarna som robotar. Man ska hinna med som så mycket som möjligt på så kort tid som det bara går.

Jag behöver inte stressa mer. Det kan jag lätt säga efter denna dagen. Jag har fått gjort allt som jag ville idag och dessutom har jag kunnat ta de lungt trots att det har varit mycket som ska göras på väldigt kort tid. Jag har skrivit många inlägg den senaste tiden om hur bra jag mår, även när jag gråter mår jag bra ...Det vore konstigt om jag inte mådde bra.
Jag har inga ekonomiska bekymmer, jag äter ute varje dag, jag känner en stor inre frid och jag har så himla många goa och snälla vänner som jag kan lita på.

Jag kanske äntligen har hittat livet  ? Det är lätt att fastna i en sk ond cirkel där man bara känner att jobba är det viktigaste av allt . Man stressar mer och sover mindre.  Att hela tiden tänka på alla måste och borde, ett trirxande av åtaganden och mitt i allt så ska räkningarna betalas och bara de kan för många vara ett vändande och vridande  varje månad. 

Själv har jag stannat upp lite och tänkt efter. Jag har det väldigt bra och jag mår toppen. Jag känner mig lugn och avspänd, det går bättre och bättre att leva i nuet. Jag märker också att allt som jag oroar mig och tänker för mycket på det löser sig ofta, och det sjuka är att även om jag inte hade ägnat en tanke åt de så hade de löst sig till de bästa iallafall.
Man ska inte gå runt och oroa sig om vad som kanske kommer att hända i framtiden utan det är bättre att vara närvarande i nuet för det är nu som de dyker upp problem, hinder och möjligheter som man måste ta tag i. Att sitta och oroa sig för något som man ändå inte vet om det kommer att hända   tycker jag är meningslöst för det tar bara onödig kraft och energi.
Stanna upp och se dig om. Var närvarande här och nu . Stressa inte för det går inte fortare för de ....Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE