2009 05 27

Jag har en behaglig känsla av lugn i kroppen. Har varit mycket i stan idag . Både i Trollhättan och här i Vänersborg och det är verkligen helt sjukt va folk stressar omkring hela tiden. Är det alla krav och måsten som gör att folk stressar så ??
Kan det vara samhällets fel att det är som de är ?

För högt uppställda krav, högt tempo och denna oändliga, helt meningslösa perfektions hetsen gör nog många människor både trötta och stressade. Att säga att de är samhällets fel. Att de borde finnas ett systemfel som våra sk folkvalda politiker har orsakat är bara löjligt att skylla på. Det tjänar ändå ingenting till. Man har ofta valmöjligheter i livet och ibland fattar man rätt beslut och ibland fattar man fel. Vad som är rätt och fel det vet man ofta efteråt så de bästa är att göra de som känns rätt .Att skylla ifrån sig och fokusera på vad andra gör för att du har de som du har de hjälper inte alls. De är som att gå över ett övergångsställe utan att se sig för: Det är i princip inte ditt fel om du blir överkörd men de är du som blir mosad

Vad vill jag säga med detta ? Försök att vara nöjd med livet som det är och var inte så stressad över de du inte har eller fått gjort .

Ingen är perfekt !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE