2009 05 15


Sitter här på Fredagskvällen och funderar. Jag har lite tvätt i tvättmaskinen, min dator är fortfarande inne på lagning och på Tv börjar snart mitt "favvoprogram" Talang. Det behövs bytas lampor på en del ställen här hemma och om jag kan få fram lite extra energi hos mig själv så vore det inte fel att köra ett varv med dammsugaren.

Om jag hade suttit här och bloggat på 1800 - talet. Undra vad jag hade skrivit för inlägg då ? Jag hade ju inte skrivit om tvätt i tvättmaskinen eller något om att byta lampor. Möjligen kläder i en hink och jag måste byta stearinljus.

Vi lever på 2000 - talet  och jag är självklart glad för de. Förutsättningarna för att njuta av livet och må väldigt bra finns och för mig känns det lättare än någonsin. Alla dessa teknikprylar ska ju skapa förutsättningar för att vi människor ska få mer tid över till att må gott. Men den tiden som tekniken på 2000 - talet sparar åt oss tycks inte hjälpa oss att ta de lungt. För samtidigt höjs kraven på oss. Hur man ska sköta sitt arbete hur mycket mer man ska hinna med på mycket kortare tid.

Detta var bara en liten tanke. Jag vet inte riktigt om jag har rätt eller fel ? Jag gillar mina teknikprylar. Dom gör det verkligen bekvämt för mig  så jag ska inte klaga. Men det känns ibland som man får arbeta hårdare än va tex en hemmafru gjorde på 1800 - talet för att ha råd med all bekvämlighet som finns på 2000- talet.

Är de inte lite sjukt ?????


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE