2009 05 11Har haft en ledig Måndag och det har varit så skönt. Jag har inte haft några måste och borde.
Det är inte så konstigt att vi människor ofta just känner oss stressade av alla måsten och borden.
tempo krav ökar hela tiden. Man ska klara av så mycket som möjligt på så kort tid det bara går.

Alla har det kanske inte så bra som jag så dom kan vara lediga en Måndag. Men det verkar som allt för många människor inte  kan konsten att koppla av fullständigt och bra vara just lediga.

 Jag ser på hur grannarna sliter och jobbar ute på gården. och jag ser   folk som springer omkring ute på stan och har bråttom bråttom överallt .... Jag själv kan känna mig lite lat när alla andra gör så mycket och ja bara går runt och myser , men å andra sidan är det såhär ja vill ha de.

Jag vill hela tiden leva i nuet och inte ha så bråttom till framtiden. Man behöver inte försöka göra allt på så kort tid som möjligt för det hinner man inte ändå, och det är oftast ingen fara att vänta lite. De kan i vissa fall vara smartare att vänta lite.
Jag kanske har fel när jag tänker såhär, jag vet inte. Livet kanske är för kort så vi kanske inte hinner ta de lungt ? Men det kan ju vara så att om man har för bråttom och stressar runt så kanske livet blir kortare pga de. Man blir knäpp bara man tänker på de så de ska jag inte göra mer, men en sak är säker : Livet är på tok för kort för att inte njuta av de så mycket som möjligt.Lev i nuet - Se till att du mår bra - Lev som du känner är bäst - Tänk inte för mycket !!!!!!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE