2009 05 05

God morgon ! Jag ska snart dra till min "favvoresturang " och sen får det bli gymmet. Jag hade tänkt köra en löprunda ute istället, men jag litar inte riktigt på vädret..

Vädret har aldrig hindrat mig från att träna. Är det soligt och varmt kan man vara ute och springa och promenera och regnar de eller är blåsigt och kallt så kan man bara tagga iväg till gymmet. Där är man inomhus och tränar, där finns även trevlig personal som hjälper till om man har frågor eller bara vill ha hjälp med att hålla motivationen vid liv.

Att säga att man inte hinner träna för att man jobbar mycket är bara struntprat. Dom flesta gör 40 - 45 timmar i veckan, mer ska man inte behöva jobba. Att säga att man har mycket läxor i skolan och måste plugga är ofta bara dåliga bortförklaringar. Många människor tillbringar ju många dygn om året framför tv:n varje år. Där kan man få mycket tid över till annat om man väljer bort "burken" ibland.

Att gnälla över att man är så trött så man inte orkar ta sig tid till att tränaoch samtidigt käka choklad till lunch är bara löjligt ! Många som säger detta är ofta dom som dricker mycke kaffe och röker som borstbindare. Det kan också vara dom som väljer att vara soffpotatis framför tv:n.

Jag ser inte ner på personer som väljer att inte träna, mår dom bra ändå så är ju de jättebra. Men gnäll inte över att du är så upptagen och inte hinner för de handlar om vad du väljer att göra istället  ! 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE