2009 05 03

Jag känner att jag mår hur bra som helst och det är så skönt. Jag är inte stressad utan jag känner mig lugn och avspänd. Det enda är att jag är väldigt nedbruten och trött av all den träning som jag har kört dom senaste veckorna. Nästa vecka blir den sista, sen blir det ett "break"  från allt va träning heter. Jag kommer under den tiden att fundera lite på hur mycket och vad jag ska köra vidare på. Att det är för mycket just nu det vet jag. Men hur mycket ska jag köra för att det inte ska bli för lite det är de jag ska fundera lite på sedan. Jag tror att det viktiga är att jag tränar på när jag känner för de och inte tänka för mycket på att nu måste, nu borde jag utan träna när jag själv vill. Sen är det också så att tycker man som jag att det är så jäkla roligt så kan man ta sig till gymmet eller ut på promenader just för att det är så kul.


Men även om jag tränar hårt så känner jag mig inte stressad över något. Jag är hela tiden lugn och avspänd, Jag går inte runt och tänker på saker som får mig att må dåligt. Det finns en del saker som väntar runt husknuten ... Jag hoppas hoppas att det jag väntar på kommer att hända. Det skulle vara så roligt. Jag lever som jag känner just nu och det känns som de är det rätta, iallafall för mig. 

Nu ska jag gå och lägga mig. 
God natt och kram på er ....


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE