På Måndag ...

Nästa vecka är det min födelsedag .... Det är några som säger de i alla fall. Själv har jag nästan glömt de.
För 10 årsen så tyckte jag att alla dom som var över 30 såg så väldigt vuxna ut. Själv känner jag mig inte som de. Jag kommer nog alltid att känna mig som typ 21 hur gammal jag än blir. En del säger ju också att jag till sinnet fortfarande är 15. Allt detta kanske stämmer ?

För 10 årsen så var mitt liv ungefär som det är idag, men jag mår säkert bättre idag och jag har mer pengar att röra mig med, det tror jag. Annars är det mesta sig likt. Jag spelade pingis för 10 årsen det gör jag även idag och jag tycker det är lika kul då som nu.  Jag jobba och slet för 10 årsen och det gör jag även idag.  Många av dom vänner som jag hade för 10 årsen har jag kvar idag. Jag pratar om dom som man kan lita på till 308 procent. Dom som alltid finns där när man som mest behöver dom.  

Inte mycket har ändrats och det behöver det inte göra heller. Jag behöver inte gnälla eller klaga över huvudtaget. Dom små bekymmer jag har dom löser sig själv bara jag inte oroar mig. Jag äter ute varje dag och jag kan ändå om jag vill spara mycket pengar i månaden. Jag behöver inte jaga dom röda prislapparna i affären. Jag tränar mycket på gymmet och spelar pingis och det gör jag för att känna mig glad pigg och fräsch.

Så jag klagar verkligen inte ! På Måndag fyller jag 31 år och det känns precis som om jag är 20 år, så som det var då för ca 10 årsen ( 11om vi ska vara lite noga) Det är bara de att jag tror jag mår så jäkla mycket bättre idag. Ibland händer det att jag har några sömnlösa nätter där jag kan ligga och tänka lite för mycket.
Mitt liv är inte perfekt, men jag är för det mesta nöjd och glad.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE