Nu ser jag framåt

Idag har jag gjort min fjärde förmodligen sista tatuering. Fler kommer det nog inte att bli, det kosta ju en hel del pengar och jag tycker inte det är så snyggt med för många.

Nu ser jag framåt. En tanke jag har är att göra en resa. Krävs lite planering och den processen påbörjar jag nu. Om det blir som jag vill så är målsättningen att dra iväg  hösten eller vintern 2010.
Jag har självklart semester nu 2009 men jag har lovat mig själv att ta det lugnt i år så det händer inga större saker på årets semester Men jag hoppas på många varma och soliga dagar. Det skulle vara kul !

Den där resan är en sak som cirklar runt i mitt huvud. Pingisen är en annan sak som jag på allvar har börjat tänka på också. Dom senaste 2 passen har jag känt mig i bra form och de beror säkert på att jag ändå under en längre tid har tränat pingis regelbundet och dessutom är jag bra igång med både gym och vara ute och promenera.

Tankarna kring pingisen är att träna så mycket det bara går, så länge jag tycker det är kul och så länge kroppen hänger med. Känner jag sen för att tävla så är det bara att göra de. Jag har även lovat att hålla i en tränarkurs för några av klubben's medlemmar om det visar sig att det finns något intresse för de. Styrelsen trodde de. Visar det sig att styrelsen's uppfattning är riktigt så håller jag i de, inga problem !

Det känns kul att jag har lite saker på gång även om det är långt kvar till tex semester 2009 och ännu längre väntan till någon resa 2010, men KUL att ha lite att se fram emot ? Ja självklart........


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE