Nattblogg

    


Hej på er sitter här och tänker lite. Vet inte riktigt vad jag tänker på. Ena sekunden är jag orolig för imorgon i andra sekunden är jag så  glad över att jag mår bra och är frisk. Ibland tänker jag att jag ska säga ja till de där och de där .... sen tänker jag nej det kommer jag att ångra.

Men jag säger det igen: Jag mår jättebra, har inga riktigt stora bekymmer och det finns många runt omkring mig som jag känner ett otroligt fint stöd ifrån. Vad jag än kommer fram till med allt grubblande så är det ändå så att det är helt meningslöst att oroa sig för något som inte har hänt än. Förmodligen kommer det man orar sig för aldrig hända i alla fall. Och gör de det så blir det ändå inte som man har tänkt sig.

Att jag mår bra och är frisk är naturligtvis en sak som jag är väldigt glad för. Att jag inte super röker eller skiter i att träna och äta sunt gör ju naturligtvis att det är lättare att må väldigt  bra och jag hoppas att det håller i sig och att det varar länge.
Det som även har fått mig att må bra är väl också alla snälla goa människor jag har runt omkring mig varje dag.

Nu är det dags att gå och lägga sig. Det kommer att bli en lång dag imorgon så det är bäst att jag sover ordentligt i natt.
God natt SWEDEN !
Du Vet Inte
03 March, kl. 12:36 | Blogg; http://duvetintee.blogg.se/

Tänk posetiva tankar.. tro mig du kommer längre med det

bo
03 March, kl. 12:48 | Blogg;

GOD morgon danne!!!! hoppas du får en bra dagg på jobbe!!!!! ja jobbar oxå ida.......... grr

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE