Melodifestivalen 2009 ! Lördag 14 MarsMalena Ernman står som segrare i årets Melodifestival. Sverige skickar lite opera. Eller är det en blandning mellan opera och eurodisco ? Jag gillar inte denna låt, men jag tror den funkar i eurovision. Vi skickar något lite annorlunda, något som inte är så typiskt svenskt och det kanske funkar....

Även om jag inte gillar låten så tycker jag att Malena Ernman var fantastiskt bra. Hennes framträdande på scen är 98 procent av låten. Utan hennetror jag inte att den hade funkat.
Jag hade innan denna final defenitivt inte tippat denna låten som segrare. Jag tror inte jag tippade rätt en enda gång under varken denna final eller tidigare då deltävlingarna har varit. Jag trodde tex att Lili och Susie, Starpilots och Amy Diamond  skulle ta sig till Globen - finalen. I kvällens final hade jag tippat Alcazar som vinnare, men jag hoppades på Heat. Jag var inte ens nära att få rätt !!!!!!!!

Mina tips grundade sig på de att Lili och Susie skulle gå vidare på sin utstrålning och framförallt kultstatusen. Starpilots och Amy Diamond trodde jag skulle ta sig till Globen för jag kan tänka mig att många yngre tittare röstar på dom.
När jag tippade Alcazar som segrare så tänkte jag att den låten går nog hem riktigt bra hemma i tv sofforna så den vinner nog. Heat ville jag skulle vinna för jag tyckte de var den bästa låten. Jag trodde defentivt att dom skulle placera sig bland dom 3 bästa, men jag hade bara fel fel fel  hela kvällen.

En låt som jag gillade i kväll, men som jag var väldigt negativ till innan var "Alla " med SofiaMånga fel från min sida i årets Melodifestival så till Eurovision ska jag försöka hålla "näbben" Tror inte att jag lyckas........  

Trevlig kväll alla . Kram på er......


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE