Härlig vecka !

Då var snart denna veckan slut, Söndagkvällen börjar lida mot slutet....ny vecka väntar och då vet jag att det blir hårdkörning på gymmet. Så har det inte varit denna veckan, men det gör inget för det har varit ganska mycket promenader och pingisträning. Är dessutom i bra form och då är det ju extra kul att lira när man känner att man har bra träff på bollen, rör sig bra och man spelar bra pingis med mycket variation.

Denna veckan har varit bra på många sätt. I Måndag's fyllde jag år. Det var många som gratulera mig och det höll på hela Måndagen och jag fick även många GRATTIS  under Tisdagen. Jag säger det igen TACK TACK TACK för alla GRATTIS !
Denna vecka har gått otroligt fort, men det blir väl så när det händer så mycket kul hela tiden då går väl fort ? (Tiden går fort när man har roligt)

Pingisen känns bra nu, nästa vecka blir det mycket gym och jag är övertygad om att de också kommer att gå bra. Lite jobbigt kommer det säkert också att kännas. Men det är bara att köra stenhårt  så går det !


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE