Fredag

Nu är det Fredag igen, veckorna går så fort så man tror inte det är sant. Har haft en lång arbetardag och är just nu ganska trött. Men jag kommer nog ändå att sitta uppe ett tag till. Får väl bli ett litet kvällsmål innan jag funderar på om jag ska lägga mig.

Annars då ? Jag har precis beställt en bok som jag så länge har velat ha ! Den heter Exit Kalahari...
Vad skulle du göra om din värsta mardröm blev verklighet ? Det kan säkert SVT medarbetarna Jenny Söderqvist och Helene Åberg svara på. När dom var på uppdrag i Botswana 2006 så gör dom en utflykt på sin lediga dag till naturreservatet Khalahari. Dom hyr en bil och får uppmaningar att ALDRIG lämna bilen oskyddade. Med bagaget fullt av proviant ger dom sig in i naturreservatet.

Då händer de som inte får hända ! Bilen fattar eld och brinner upp. I Exit Khalahari får man följa Helene och Jenny på deras mardrömssafari. Dom lyckas överleva mot alla tänkbara odds. Botswanas polisyndighet letar med fulla styrkor   efter dom två svenskorna och här hemma i Sverige är det stora rubriker i tidningar mm ....

Det här är en bok som man bara vill läsa nu ! För hur lyckas man starta en traktor med hjälp av en konservöppnare. Hur överlever man mitt i natten bland lejon och geoparder när man inget ser. Det tror jag bra Jenny och Helene kan svara på.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE