Nu ska jag klaga på vädret igen !

Egentligen borde jag väl inte bry mig för de blir ju inte bättre. Men jag kan inte låta bli att tycka det är skit med regn när vi är mitt i sommaren.  Kan de aldrig bli den sommaren som de va när jag var mindre. Konstant sol varenda dag, man käka hur mycket glass som helst och de fanns sjukt mycke dagar att tillbringa på stranden.

Alla säger att de ska bli varmt, men det känns som de aldrig blir så. De känns som det nästan är vinter. Ja menar vintern är ju nu för tiden snöfri och full med slask och regn och sommaren blir typ likadan...... Fast mindre slask då ! SUCK !

Fattar inte,  om jorden nu är varmare och de är därför ingen snö blir liggande på vintern så borde de väl bli varmt och soligt på sommaren. om två veckor har jag semester och  väljer man att ha semester hemma i Sverige så vill man ju ha sol, så enkelt är de !
Jag vill kunna betämma mig en dag:  Nu taggar jag ut och är ute hela dan för att de just är soligt och fint !!! Men de bara regnar och regnar, så jag blir tvungen att sitta här vid bloggen och klaga i stället...

Men nu skiter jag i detta. Man blir trött i huvudet på att bara klaga över saker som man inte kan göra något åt.
Nu ska jag tagga iväg till gymmet och sen måste jag försöka hinna med att handla mat innan jag ska.... ja jag tror ni vet vad ! JOBBA JOBBA JOBBA !!!

Kram på er ...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE