Nu är allt klart !

Fan va bra de känns ! Jag har hunnit med allt som jag ville få gjort och de är så skönt för nu kan jag i fortsättningen konsentrera mig på de jag vill göra.

Idag har jag kört en massa saker till soptippen och varit iväg med min dator igen. Jag köpte en lite grej till hårdisken så nu kan jag videoblogga igen.  Jag har även skickat iväg några mail och de har även blivit några telefonsamtal ....

Nu ska bara tänka på några saker. Dom saker som just nu känns väldigt viktiga för mig. Det är att träna och hålla igång och se till att prioritera mina snälla och goa vänner. Jag älskar att träna träna träna .... Idag har de blivit en löprunda och nu under kvällen  var jag ute på en långpromenad med min kompis Therese och hennes hund Atlas. Innan de satt vi och titta på finalen av TVprogrammet Talang.

Allt känns bara toppen för jag kände under kvällen att jag kunde slappna  av  fullständigt och bara vara hemma hos en vän utan att sitta och tänka på allt som jag måste få gjort, de kändes bra. Sen blir de ju mycket lättare när Therese är en så snäll och go människa på alla sätt och vis. 

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag orkar inget mer just nu. De har varit några långa och intesnsiva dagar. Med mycke att göra. Nu känns de som jag äntligen är färdig med allt .Nu blir det slappa dagar en lång tid framöver.

God natt !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE