Inte lika fint som igår

Det är inte lika fint och varmt som igår, men det var ändå skönt med över 1 mil på cykel.

Jag har vart uppe en stund som ni säkert förstår, men jag har inte ätit något än. Sköter inte de där med kosten så bra längre, men jag tror ändå att det är tillräckligt bra för att jag ska orka träna och ligga i så mycket som jag gör.
Samtidigt är jag trött på att gå och tänka på vad och när jag ska äta. De blir ju för mycket tankar kring vad man inte får äta och de är jobbigt... Jag tror att det viktigaste är att jag rör på mig. Då vet jag att jag mår bra och de är så jag vill ha de.

Jag har hittat en bra balans mellan träningen och vilan. Kroppen har liksom vant sig vid allt nu så de är bara att köra på. Så kommer allt att bli hur bra som helst. Bara det funkar för mig så är jag nöjd.








För att må ännu bättre så har jag faktiskt börjat planera min drömresa som jag hoppas blir av nästa år. Det är sjukt häftigt att titta och tänka vidare. Jag har kommit en bra bit på väg i mitt planerade, men det är mycket kvar att göra och det kan hända mycket till nästa år. Men resmålen finns ju alltid kvar.

Nu ska jag ta en dusch sen blir det favvoresturangen och sen är det jobba jabba igen. Thats my plan 4 2 day !

Vi hörs !

Kram..





bo!!
06 June, kl. 12:23 | Blogg;

snygg bild visste inte du kunde steg ra me cykkel daniel!!!!!!!! impo-ner-ande!!!!!!!!!!

Emma
06 June, kl. 21:56 | Blogg;

Jag gillar dina foton, de gör mig glad!! ;) Kramizz Emma

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE