En cykeltur på säkert 2 mil

Tjena i värmen. För de va väldigt va varmt det är. Jag har nästan 30 grader inne och  25 grader är de ute.

Jag har precis varit ute på en liten cykeltur. Jag trampade runt på llite småväger bland annat ute på Onsjö och jag har även varit uppe i Öxnered. Jag har varit ute större delen av dagen. När det är så varmt och när solen skiner så älskar jag att vara ute. Det har blivit ett besök på min favvoresturang. Jag har även varit och handlat lite mat så nu bör jag väl klara mig ett tag. De enda som jag måste se upp med när jag går in och handlar i mataffären nästa gång är att jag tar en titt på osten innan jag köper den. När jag kom hem med den så fick ja se att den var möglig så de va bara att slänga skiten i soptunnan....

Nu funderar jag på om jag ska ta och titta på någon DVDfilm. Jag har ganska många som jag inte har tagit av plasten på. En del har jag ju sett förut jag har ju mest köpt dom för att jag vill ha en samling av tex Beck eller James Bond. Men de klart man har ju inte köpt dom för att ha dom i bokhyllan även om de lätt blir så. Nu håller jag på att samlar på alla Wallanderfilmer. Jag vet inte riktigt hur många de finns, men ska ja ta reda på. De är ju även några nya på gång så de kommer att bli en del köp av DVDfilmer i framtiden.

Om tio år kommer jag väl att ha en stor DVDsamling som jag är lika ointresserad av som min CDsamling. Jag vet inte hur många skivor jag har, men jag lyssnar typ aldrig på dom. De är bara kul att ha samlingen. Lite knäpp är jag eller hur ?
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE