Det snurrar runt i huvudet

Ja då sitter man här igen. Har massor med tankar som snurrar i huvudet. Vet inte om jag får något riktig ordning på allt.
Fast jag tror nog att allt ordnar sig om man låter allting ta sin tid. Jag tog en sveng ner till hamnen får att titta på lite båtar och äta gott. Sen taggade jag bort till mataffären för att handla lite. Jag vet inte om jag köpte allt jag skulle ha. Det kändes som jag nästan gick i sömnen där inne. Snurr i huvudet kombinerat med trötthet är väl en ganska bra förklaring på hur  jag känner mig just nu.

Det finns lite att göra här hemma. Sitter just nu och pillar med lite räkningar. Igår städade jag upp lite, men nu bara på en dag är de nästan lika rörigt igen. Jag har ytterliggare en kamera som jag ska försöka lära mig. Har iallafall batterier till den nu Jag ska ta och sätta mig ner en dag och se va de finns för finesser !Idag har jag även ringt till ett företag för att fråga om ett abonemang som jag har haft sen länge.

Jag - Hej jag heter Daniel.

Den andra killen - Hej

Jag - Hur lång uppsägningstid har jag på detta abonemang

Den andra killen - 1 månad

Jag - Bra då vet jag

Den andra killen - Varför vill du säga upp de ?

Jag - Jag behöver spara lite pengar

Den andra killen - Ja ha men då kan vi göra så att du får av mig ett billigare månadspris än de du har nu. Vi binder på ett år och så får du betala 299 kr istället för 349 kr.

Jag - Nä tror inte de då kan jag ju inte säga upp de på en månad .

Den andra killen - Nä ... de förstås, men du sparar ju .....

Jag - HEJ DÅ !

Jag tyckte de var lite fult av han att försöka lura mig att binda abonemanget för den enda frågan som jag ville ha svar på va hur lång uppsägningstid jag hade. Men så är de alltid när man ringer eller på annat sätt kontaktar folk som egentligen bara är ute efter att tjäna pengar.

Kram på er alla andra !!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE