2009 06 10Hej på er ! Nu börjar jag få färdigt alla saker som jag har på min berömda lista. Jag räknar med att vara klar med de mesta på Fredag. Jag kör stenhårt varenda dag för att hinna allt och det känns som jag kommer att hinna.

Jag vill verkligen bli klar med allt för då kommer jag att kunna lägga ner mer energi på de jag vill ha tid att göra nämligen träna och vara med vänner. Jag börjar få lite abstinens nu efter träning. Jag har dom senaste veckorna medvetet taggat ner mig lite för att sen orka ta nya tag. Jag har tänkt att försöka öka doserna i framförallt minuter. Det betyder att jag ska försöka lägga ner mer tid på de jag gör. När jag styrketränar så kör jag max 60 min och det är egentligen mindre. Jag tror inte att effektiv tid är just 60 min.  När jag kör på crosstrainer så har jag alltid kört 40 min.  Är jag ute och löper så är det max 20 - 25 min. Cyklar jag så blir de för de mesta 60 min.

Allt detta ska jag öka träningsdosen på :
Jag ska försöka göra såhär:

60 min effektiv tid vid styrketräning.

Crosstrainer 50 - 60 min effektiv tid.

Löpträning ökar jag tiden på ibland . När jag gör de då blir de max 40 min . Mer kommer jag inte att orka !!

Samma blir det med cykel:  Jag ökar ibland och då cyklar mer än 60 min ...


Det är drygt 1,5 månad kvar till vi jag drar igång med pingisen igen. Mina tankar kring min pingis är att jag kommer att träna på så mycket som möjligt. Som jag har sagt många gånger tidigare så är det träning som gäller. De betyder att jag är tveksam till  seriespel, möjligen kan det bli så att jag spelar några roliga tävlingar. Men jag känner ändå att träningen är de viktigaste hur de blir med allt annat håller jag lite öppet...

Alla dessa långa promenader som jag brukar gå i snitt 2-4 ggr i veckan kommer jag att dra ner på betydligt.
Det är bra att gå ut och promenera i flera timmar. Hjärtat mår bättre och man känner sig ofta piggare och fräschare bara någon timme efter.
Men eftersom jag ska börja träna efektivare och hårdare så kommer jag inte att orka gå så många långpromenader.

Det är oxå så att jag kommer att med denna effektivare och intensivare träningen få med att hjärtat mår bra och jag kommer ändå att känna mig pigg och fräsch.
Med promenader är det oxå så att man går inte ner i vikt eller fettförbränner om man inte får upp tillräckligt hög fart på promenaden. Jag vill inte gå så fort när jag promenerar, gör jag de då känns det som jag lika gärna kan springa !

Jag kommer inte att lägga ner promenaderna, men det kanske bara blir 1-2 ggr vissa veckor...
Så de kommer att bli perfekt med mitt nya träningsprogram ! Jag känner mig jätte laddad och vill bara dra igång nu, men jag kommer att vänta till Fredag.
 Nu ska jag snart göra mig klar för natten. Jag har en  arbetsdag kvar denna veckan och de är imorrn. Jag kommer att ha super mycket att göra i ca två dagar till, jag kommer att köra stenhårt. När jag sen är klar så kommer jag att ha mycke tid till de jag verkligen vill göra och dessutom så kommer jag att gå runt i 9 månader och bara tänka.

NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL THAILAND !!! Riktigt skön känsla . 9 månader går fort, de är så jag ska tänka i alla fall !

God natt och sov gott ! Kraaaaam !!!!!!!!!!Keep Driving -  Woodale

Anonym
06 June, kl. 09:13 | Blogg; http://Karinolofsson.se

men då är det ju sol nån gång hehe

zandra
06 June, kl. 10:17 | Blogg; http://fashionisme.blogg.se/

hejsan.. kikar in här:) allt bra med dig?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE