Jag vet hur jag vill hade, men...


De faktiskt så att jag idag vet exakt hur jag vill ha de, men går de verkligen ? Är de möjligt att må bra året runt och hela tiden känna att träningen gör att man just mår bra och känner sig i fysisk bra form ? Jag vet att de går för de finns så många människor som just gör de. Mår bra och känner sig i fysisk bra form !!!

För att klara detta så handlar de naturligtvis om hård träning, men de handlar lika mycket om vad man äter. Där kan jag erkänna att jag har varit dålig den senaste tiden, men de har varit bra tidigare  så jag vet mer än väl vad som funkar och inte funkar för min egen del. Vill man vara i bra form hela tiden så gäller de att äta rätt hela tiden. Svårare än så är de inte. De finns inga genvägar till att må bra och känna sig i bra form. Det är bara hårt arbete som gäller.

Du blir va du äter .. Av bra mat blir man pigg,  fräsch och man mår bra. man får den där lilla extra energin som man behöver för att genomföra ett bra träningspass. Av dålig mat blir man trött och mår dåligt och man tappar den energi som kanske är avgörande för att du ska orka ta dig till gymet överhuvudtaget. Jag har nu bestämt mig för att sluta köra som jag ibland gör , äta flera måltider om dagen som bara är skräpmat. Blir jag sugen så går väl ett mål av skräpmat bra men inte mer en en gång. Frossar man med all denna skitmat som innehåller ännu mera skit som inte  kroppen behöver så ökar man risken betydligt att i framtiden få hjärt - kärl sjukdommar, diabetes och cancer.

Med just dom där sista orden : Hjärt -  kärl sjukdomar, diabetes och cancer ! De är ord som för mig är en tillräcklig motivation för att börja nu igen att tänka på vad jag stoppar i mig och att verkligen inte sluta röra på mig.
För att verkligen bibehålla motivationen som för mig är så jäkla viktig så ska jag inte bara ha målen att jag ska må bra av min träning. Utan jag ska även ta sätta ett resultat mål.

När de i framtiden tar emot jäkligt mycket att ta sig till gymet eller det suger efter den där skitmaten så ska jag tänka på att om jag tränar på bra och äter rätt så minskar jag risken för alla hemska sjukdomar. Jag kommer att må toppen och som synligt  resultatmål så ska jag ta och bränna bort allt fett på magen (De lilla jag har)
Har jag väl bränt bort lite fett då är de inte svårt att klara att träna och äta rätt året om. För de krävs en ganska ordentlig kraft ansrägning för att bränna lite fett och har man väl klarat de då är man igång sen på fullt allvar.

De är upp till varje människa att bestämma själv om man vill vräka i sig en massa skitmat och strunta i att röra på sig.
Men om jag får välja att äta och träna som kroppen både långsiktigt och kortsiktigt  mår bra av eller vräka i mig en massa skräpmat som då ökar risken för Hjärt - kärl sjukdomar, diabetes och cancer  och inte slita på gym, i löparspåret, på  cykelrundan eller i pingishallen så är valet för mig hur lätt som helst !

Jag vet vad jag vill och jag vet hur jag ska göra rent teoretiskt ! Nu ska jag omvandla de i praktiken ! Nu går tåget och jag sitter redan på...Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE