Jag skulle vilja bo i Stockholm !

Många gånger har jag funderat på att flytta. Jag bor i Vänersborg och de är inte mycket som händer här. Vill man ha kul så får man fråga en kompis om han/hon vill hitta på något. Om de någon gång är något på gång i Vänersborg då vet man de. För alla frågar då om man ska ut på de och titta. Säger man då nej så säger alla jo de måste du gå på nu när det för en gångs skull händer något i Vänersborg.

Jag vill flytta till Stockholm för då behöver man inte fundera på om de händer något. Det händer något hela tiden där känns de som. Jag tror att jag skulle trivar jättebra där. Jag har inte varit i huvudstaden sådär överdrivet många gånger i mitt liv. Det var 1-2 ggr när jag var riktigt liten och sen har de varit några gånger med pingisen och nu senast som var hur kul som helst  ! Maj juni 2008 då jag var uppe och tittade på KISS och sen stannade jag där över helgen.

Men varje gång jag har varit i Stockholm så  har jag tyckt om de. Jag skulle så väldigt gärna vilja pröva att bo där, men jag blockerar ofta möjligheterna och tänker på alla bekymmer med att bryta upp och flytta från en liten stad till en så stor.

De krävs ganska mycket mod om jag ska våga släppa allt här och flytta dit och jag tror inte att jag någonsin kommer att våga. Samtidigt så har jag de väldigt bra här i Vänersborg och de blir svårt att få de bättre i Stockholm. Här i Vänersborg känner jag mig så trygg. Jag har väldigt små fasta utgifter. De gör att jag har råd att äta ute varje dag plus att jag lätt sparar en slant. Flyttar jag till Stockholm blir de säkert annorlunda.

Men jag skulle så gärna vilja prova, men jag är för feg. Jag får väl vänta tills jag blir ekonomiskt oberoende eller något.
Drömma kan jag alltid göra.  Tänk om jag får se möjligheten att flytta dit någon dag . Undra om jag då vågar ta den ???





Emmiz
07 July, kl. 13:25 | Blogg;

Ibland måste man våga för att vinna! Vi har bara ett liv! Kram Emmiz

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE