Jag har de bra !?

Jag får ofta höra av andra att jag har de bra. Senast idag av en kompis, men jag tycker han har de bättre fast de tycker inte han.

Men detta som jag ofta får höra att jag har de bra. De kan man ju ägna ett litet blogginlägg åt. Jag såg en pappa på stan idag som verkade vara ganska sliten och trött och han sa till sin lilla kille som kanske va 5 eller 6 år att sluta göra sådär och sådär. Han sa åt honom hela tiden !!... Detta är inget ja tycker är fel, men när jag såg de från mitt håll så tänkte jag : Åhh va jobbigt den pappan verkar ha de !!! Samtidigt så tyckte jag att den lilla killen inte gjorde något som var fel. Han gjorde väl de man kan begära av ett litet barn.

Kanske var de så att den pappan så ofta säger till sin son att inte göra de där och de där så han kanske själv inte tänker på de ?? Vart vill jag komma med allt detta då ? Ja om jag jämför med den pappan som såg väldigt sliten och trött ut av att just vara pappa så kanske jag ska va glad att jag inte har barn ??? Jag vet inte !!!

Just nu känns allt väldigt bra. Jag mår bra ! Jag känner mig lugn och avspänd ! Jag är glad ! Jag har inga barn som jag behöver vara gå runt och vara orolig för !... Jag har de bra helt enkelt !!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE