Har slappat en stund.

Ja då sitter man här igen. Har slappat en stund i massagestolen framför tv:n.  Jag tittade på SKULDEN som är en Wallander film. Den var väl ganska bra. Jag har ju lite fixerat mig vid att jag ska skaffa hela Walander- samlingen. Alla filmer som har gjorts vill jag ha. Just nu vet jag inte hur många de finns. De jag vet är att Aftonbladet varje lördag säljer en Wallander- film med tidningen. Det är alla filmer som gjordes med Rolf Lassgård. Jag har två filmer kvar, sen är hela den samlingen i min bokhylla.

Men de har gjorts en massa filmer med Krister Henriksson också och jag vet inte exakt hur många som fattas i min samling av den delen Wallander, men jag ska forska i de när jag har Lassgård samlingen komplett. De jag just nu vet är att de kommer ut 8 nya på DVD - filmer i år. 2  har redan kommit. De är HÄMDEN och SKULDEN som jag redan har köpt. De kommer att komma ytterliggare 6 filmer i år och 5 nästa år. Jag ska köpa alla så fort dom kommer ut. + alla som fattas i den gamla samlingen med Krister Henriksson. Frågar ni mig varför ??? Så kan jag bara säga jag vill ha hela samlingen och de är bara de...

Sen blir de väl så att om några år  sittar jag där med en massa DVD - filmer och bara tittar på dom där  dom står så fint i bokhyllan. Ungefär som min CD - samling. Dom ligger så fint sorterade i CD - stället, men lyssnar jag på dom ??? Nej de är inte ofta. Fast de är kul att ha en samling.

Jag har precis snackat i telefonen en lång stund med Linda, men efter de kände jag att jag vill ta tag i mig själv och göra något. Frågan är bara vad jag ska välja att göra. Känns som de finns hur mycket som helst bara jag ser mig omkring. Jag måste erkänna att jag har börjat känna mig lite slö. Jag gör ju saker, men de känns som att jag skulle kunna göra mer.

Ja,  ja det är skönt att ha semester och  jag tränar ju, håller igång kroppen och mår väldigt bra så jag ska inte klaga !

Kram !





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE