2009 07 04



Hej på er ! När jag vaknade till i morse så hade jag så jäkla ont i ryggen. De kändes som om jag skulle gå av på mitten. Jag har ingen aning om va de berodde på.. Jag lyckades iallafall somna om och nu känner jag inget mer än lite träningsvärk. Skönt att de gick över för de är så sjukt jobbigt  att ha riktigt ont i ryggen.

Idag tar ja en vilodag från allt va träning heter. De kan bli en promenad, men annars blir de lugnt. Jag vill ut och köra löprundor eller tagga iväg till gymmet och få lite muskeldarr...Fast de känns som en vilodag är de enda rätta.

Jag har sovit ganska länge idag. Jag vaknade till en gång vid fem i morse, men sen har jag sovit tills nu. Ibland önskar jag kunde sova lite mer. ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer som dom där människorna som kan sova till klockan två eftermiddagen. Men jag klarar inte de för när jag vaknar tex kl 08:30 på morgonen då kommer jag direkt på en massa saker som jag vill fixa. Idag är de vika tvätt, diska och göra rent Mimmis bur.

Jag kanske inte är den där fullständigt avspända människan som jag vill vara för är de något som jag märker på dom som sover mycket så är de just de att dom tar de väldigt lugnt och är nästan för avspända. De är inget jag tycker är fel, jag vill ju också va lite mer så... Men jag skulle nog inte få så mycket vardagliga saker gjorda.

Hoppas ni får en trevlig dag

KRAM  !!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE