Vi vågar inte!!!!
Vi vågar inte göra en behandling av dina ögon ! Det är det besked jag har fått när jag idag har varit i Uddevalla på min tredje synundersökning. Man får inte fram några exakta värden på mina ögon och därför vågar man inte behandla.
Värden svajar för mycket fram och tillbaka. Ibland ser jag hur bra som helst sen väntar man ett par minuter och då ser jag helt plötsligt ingenting. Två stycken kirurger har nu undersökt mig och båda säger att någon behandling i dagsläget vågar vi inte göra för det går inte att få fram vilken styrka på lasern som ska amvändas. Risken är att man sätter in för stark laser så kan jag bli översynt och det är farligt. Sätter man in för svag laser så kanske man ser ännu sämre än tidigare.

Riskerna för att operationen ska gå snett är på tok för hög för att det ska vara värt att ge sig på en behandling.
Orsaken kan vara att jag en allt för lång tid har gått med för starka glasögon och det gör att ögonen blir sämre med tiden. När man sen gör en undersökning utan glas så vet inte ögonen hur dom ska förhålla sig eftersom jag inte har haft korrekta glas.
Om jag vill så får jag gärna komma tillbaka och göra en ny undersökning om ett år och då se om det har blivit någon förändring. Jag vet inte riktigt hur jag kommer att göra, får se hur jag känner mig om ett år.


Det som jag känner är posetivt är:
* Att man hela tiden säger att jag ser bättre än dom värdena som optikern har givit mig.
* Synfelet kan vara för litet för att det ska gå att operaera även om man får fram exakta värden.
* Det är inte farligt att ha dessa svajiga värden som jag har eftersom jag nu har mer korrekta glas. 
 * Beskedet jag får är ofta att jag ser väldigt bra, så anledningen till att det inte blir operation är inte att jag ser för dåligt.

Det är bara att släppa och gå vidare. Det är ingen ide att gå och tänka på de.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE