Vänersborg ???

I Vänersborg bor jag, och jag har många gånger funderat på varför ?
Det finns mycket pizzerior och gatukök. I ett gatukök undrar en dam varför jag inte gå till henne oftare.
I det andra står en person som kan skälla otroligt mycket och sen ångra sig.  I Vänersborg kan man aldrig vara säker på att något händer. Det går aldrig att säga att idag är det Lördag då är det nog mycket folk ute. Det kan det vara så, men det är inte säkert. Ibland är det så jävla dött i denna stad så man funderar på om det finns några människor i Vänersborg.

Men nu ska jag inte vara bitter. Det finns saker som är jättebra med Vänersborg. Vi är bra på Bandy. I vänersborg bygger man en ny arena och det är väl meningen att det ska spelas mycket bandy där. Frågan är bara om IFK har råd att betala den hyra som kommunen vill ha.
'När man går till stan mitt på dagen i lilla Vänersborg så behöver man aldrig känna sig ensam för man hinner inte vara ute i fem minuter innan man träffar någon man känner.

I Vänersborg finns det flera Resturanger. En har jag som en jag kallar favvoresturang. Den har sina fel och brister så som att det inte finns så mycket sötdrickor att välja på. Man får betala extra om man vill ha en riktig cola till dagens lunch, det finns ingen riktigt god apelsindricka. När man tar med lunchen hem så får man inte betala med lunchkuponger trots att jag har betalat dom för att få mat utan då får jag betala med pengar, men om jag äter där då får jag använda lunchkuponger om jag vill.
Trots allt så älskar jag min favvoresturang. Det finns inget bättre ställe i Vänersborg. Jämför man med andra resturanger i denna stad så kan jag bara säga att det finns ett ställe som är så ohygieniskt så jag fattar inte varför inte hälsovårdsnämden har bommat igen de. På ett annat ställe finns det en gubbe som är så otrevlig så jag fattar inte hur han kan få några kunder överhuvudtaget. Det finns en resturang i stan där ägaren sitter på msn samtidigt som han serverar kunder och det ser för jävligt ut. Inget av detta förekommer inte på min favvoresturang.

I Vänersborg finns det en tågstation som heter Öxnered. Den kan vara helt öde och vill en stackars tågresenär som känner sig lite vilse så blir det inte lätt om personen står i Öxnered.
 I Vänersborg finns det parkbänksnötare som inte gör något annat än sitter på en bänk och pratar både om vettiga saker och skitprat. Det är otroligt hur man kan sitta på samma bänk da ut och da in och bara titta på folk och prata om att det var bättre förr, politikerna var mer ärliga och att barnen hade större respekt för sina föräldrar.

Vänersborg kalls ibland för lilla Paris. Undra varför ? Det finns inget eiffeltorn och ingen triumfbåge och jag tror inte att så många kan franska.

Egentligen vet jag inte om jag vill bo kvar i Vänersborg. Jag vet inte heller om jag vill bo på något annat ställe........
Skulle vara kul att bo i Stockholm minst ett år, eller bo i norrland ett år.
Jag blir allt kvar i Vänersborg ett bra tag till det tror jag. För min del så har jag det ganska bra. Stora delar av familjen bor här, det tar 5 - 10 minuter att gå till jobbet och gymmet. Det är bara att ta bussen som går jätte ofta om man vill åka till Trollhättan. Jag kan inte bo billigare än vad jag gör ........ Så visst har jag de bra i..........
VänersborgBilder från:    http://www.vanersborg.se/kommunen/omvanersborg/bilderfranvanersborg.4.2bae981080000cb07800013601.html

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE