Sköter mig fortfarande.

Det går fortfarande ganska bra med Kombinationen kost och träning och vila. Det känns bra även om jag har lite ont i vänster arm.
Jag åt en bra frukost idag. Den bestod bland annat av Naturell yogurt , musli, grovt bröd, grönsaker, ägg och .....
Det blev även ett mellanmål : Grovt bröd, grönsaker kyckling och naturella nötter. När man jobbar som jag gjorde idag så blir lunchen väldigt sen. Jag gillar inte riktigt de, men vad ska man göra åt de ? Nästa vecka blir det bättre med den saken för då börjar jag alltid efter kl 12:00.
Den sena lunchen bestod av kött, potatis, grönsaker och sås.
Sen vilade jag i någon timme innan det var dags att dra iväg till gymmet.  Nu känns det toppen igen ! Det är helt sjukt.... Bara någon timme efter träning känns det bra det är så skönt att träna.

Jag är glad att jag har börjat besöka gymmet. Jag vill verkligen köra på nu och jag tänker inte ge upp i första taget.
Jag kommer att begå många misstag så här i början, men även misstag är till för att lära sig något.
 Än så länge känns det som att jag inte har begått några stora tabbar. Mina målsättningar håller jag till stor del. och jag gör inte de  som jag så många gånger har gjort. Ni vet de där "lagom är bäst". det biter sällan på mig. Jag har ofta kört efter principen "ända in i kaklet". Nu känns det som jag har fattat att lagom kanske trots allt är bäst.
Dom misstag jag gör får jag försöka dra något positivt ur. Jag får inte sluta kämpa på bara för att det tar emot ibland och om det tar emot så måste jag försöka tänka på hu skönt det känns efter bara någon timme och oavsett hur min träning kommer att kännas så kommer
jag att bli många erfarenheter rikare och bara de känns superhäftigt.

 
Jag tar och avslutar med en riktigt gullig låt som jag precis fick höra.
Kram.......

 

  

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE