Nya kostvanor

Nu har jag insett vikten av det där med att äta rätt , eller sunt , nyttigt. Kalla det vad du vill !
Efter Lördagen's skräckupplevelse med alldeles för mycket onyttig mat så har jag redan nu börjat äta sundare.
På lunchen igår käkade jag kött, potatis, sås och grönsaker. Middagen blev det pasta med kyckling, currysås och även där grönsaker. Båda dessa måltider innehöll: protein, kolhydrater och fett. Det var absolut ingen snabbmat eller något annat äckel halvfabrikat. Prima råvaror och jag måste redan nu säga att det. funkar. Jag mår mycket bättre än vad jag gjorde under Lördagen.

Det slutar inte där. Igår när jag gick till affären så handlade jag bara mat som är bra att äta för att jag ska orka träna och hålla mina målsättnigar.  Naturliga råvaror och inget annat. Jag måste erkänna att det var jätte roligt att handla bara nyttig mat för jag kände mig så duktig då.
Det är också gott även den nyttiga maten, så jag tror att det där med att ändra min kostvanor till det bättre inte behöver bli så svårt.
Min inköpslista.
Ägg, keso, naturell yogurt, naturella nötter, grovt bröd, havregryn, frukt ,grönsaker, kyckling,mjölk, avokado.Det finns lite kvar att göra innan jag verkligen känner att jag är igång med att hitta den där "måbra känslan" som jag hela tiden strävar efter att få så optimal som möjligt.
Jag tänker inte ge upp nu för jag är så jälkla nära. Det känner jag. Bara några saker till som måste falla på plats.

Kosttillskott: Det finns jättemycket att välja på. Vad är bra ? vad är dåligt ? När ska man ta vad ? Och vilka ska man använda vid styrketräning ? Vilka ska man använda vid fettförbränning ? Vilka ska man använda vid konditionsträning ?
Vilka tider på dygnet är det som gäller  ? Massa frågor, men jag tycker redan nu att jag vet svaren på de flesta frågor.
Så nu är det bara att köpa in en första uppsättning..

Min inköpslista av kosttillskott.
Omega - 3, multivitamin/mineral, MSM, Vassleprotein, kaseinprotein och  Enzymtillskott.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE