Imorgon får det bli gym

Nu känner jag mig jätte duktig. Jag har städat hela min lilla lägenhet. Det är inte så märkvärdigt och det tar inte så lång tid heller, men jag känner mig lika stolt varje gång det blir gjort. Jag har tvätten kvar det får bli på Tisdag.
Nu känns det bra att ha rena och fina golv och ett handfat som blänker.Annars då ? Imorgon ska jag ta och dra till gymmet. Ska försöka köra ganska hårt och även följa mitt träningsprogram lite bättre än jag gjorde denna veckan. Denna veckan har varit mer prova lite och se vad som funkar så att jag senare kommer att hitta min väg i träningsdjungeln. Omläggningen av kosten har funkat jättebra. Jag har ett kostprogram som jag använder som en grund och från de väljer jag och vrakar som jag vill. Jag har även handlat en del kosttillskott som jag också väljer och vrakar bland.
Allt känns bara toppen. Det är börjat bra och det är bara att fortsätta. Jag planerar dag för dag använder delar av träning och kostprogrammen och pusslar ihop de så det passar ihop med min vardag. Träning , vila, kost , jobb och övriga aktiviter så  som ärenden på stan,  umgås med vänner eller åka bort en helg är ju inget som man ska offra bort på grund av träning.  Jag är ute efter att komma så nära den optimala "måbra känslan" som möjligt och då måste man ju göra annat en bara träna, vila och äta nyttigt.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE