God natt ...

Ska ta och gå och lägga mig. Allt känns bra och jag mår toppen. Idag har jag mest städat så nu är det rent och fint här hemma. Jag sköter fortfarande kosten bra även om jag vill bli bättre på de. Får se om det blir så ?
Idag har jag även varit på banken och fixat en sak som jag har tänkt på länge. Skönt att detta nu är ur världen.
Tidigare i veckan sa jag NEJ  till en sak som jag inte ville göra. Vad det var och va det handlar om det har ingen betydelse, men jag såg på dom människor som drabbades av att jag sa nej blev efter mitt svar.  Blickar och viskningar avslöjade mycket hur dom tänkte trots att jag inte varken kan läsa tankar eller höra viskningar när jag står för långt ifrån.

Jag är glad för att jag sa nej i alla fall för hade jag sagt ja när jag egentligen inte vill så skulle jag bara må dåligt själv.
När jag säger ja till något så är det för att jag själv vill de. Säger man ja till de man vill så är man mera motiverad för uppgiften samt att man mår mycket bättre.
Vad andra tycker om de är inget som jag bryr mig om. Det är inte alltid som man kan tillfredställa allas behov och förväntningar ibland gör man folk besvikna och det kommer säkert att hända fler gånger.

En sak som jag tycker är sorgligt är att vi allt för ofta sägar ja till saker som vi egentligen inte vill göra eller ens mår bra av att göra, bara för att andra ska tycka om oss. Vi kommer aldrig att kunna gå igenom livet utan att göra andra människor besvikna, alla har ju sina drömmar, förväntningar och mål. Det är oundvikligt att inte olika individers ambitioner inte kommer att kollidera. 


 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE