Gick ganska bra.
Har varit på gymmet och kört lite träning. Det gick ganska bra, även om jag inte riktigt klarar så många upprepningar som jag vill. Kör jag tex framsida lår så är väl det inget problem om man ser till tiden jag kör och vilan jag tar mellan varje omgång. Problemet är att jag känner att jag inte orkar köra så många omgångar som jag vill. Det positiva är att jag kör på och när jag inte orkar mer så slutar jag där och jag tvingar inte fram fler upprepningar.

Kosten är svår att sköta när man jobbar förmiddags vecka. Frukosten funkar, mellanmålet går också bra, men sen är det många timmar fram till lunchen och det är mindre bra. Efter träning tar jag några skivor ljust bröd och en banan.  Som kosttillskott efter träning blir det vassleprotein blandat med vatten. Middagen som blir när man kommer hem är bra och det funker, men jag kanske äter lite för mycket. Det positiva är ändå att jag äter vanlig lagad mat 2 ggr denna dag.
Även här fyller jag på med kosttillskott ( enzymtillskott.)

Om man tittar på kostupplägget idag så är jag nöjd med de. Det är inte optimalt. Idag så blev lunchen lite för sen. Jag skulle vilja ha ett mellanmål innan träningen på kvällen, det fick jag inte. Jag vill dricka två till tre glas vatten 13:30 - 16:00.
Jag är inte säker på att jag gjorde detta.

Allting känns annars bra ! Jag tränar på och jag känner att jag har bra koll på hur mitt kostupplägg ska se ut, det gäller bara att kunna genomföra de.


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE