Över en månad

Vägde 75 kg precis nu när jag vägde mig. Det gjorde jag också för över en månad sen då jag bestämde mig för att börja träna hårt och äta lite sundare. Alltså GÖR jag något fel ? Nej, men jag slarvar kanske lite med kosten och det blir så framförallt på helgen för då vill man ut och se sig omkring lite och det är inget fel med de.

Syftet med att jag tränar och äter nyttigare är heller inte att gå ner i vikt. Det enda jag vill känna är att jag känner mig piggare och fräschare och det gör jag för det mesta , framförallt på morgonen är det grym skillnad om jag jämför med för ca en månad sen.

Jag vet hur jag vill att de ska se ut.

Frukosten varierar mellan: Ägg, keso, naturell yogurt, naturella nötter, frön, grovt bröd, gröt ,musli,frukt , grönsaker och advokado.
Som kosttillskott på morgonen vill jag få i mig: Omega - 3, multivitamin /mineral och Metylsulfonylmentan (MSM)

Mellanmål 1: Keso, kyckling, naturella nötter,  frön, grovt bröd, frukt och grönsaker.
Som kosttillskott vill jag ha i mig vassleprotein blandat med mjölk.

Lunchen : Viktigt att det är vanlig mat och att jag inte krånglar till de. Utan vanlig enkel LAGAD mat. Exempel: Kött, fisk, kyckling , ris, potatis , pasta, sås och grönsaker. Jag undviker bröd på lunchen och tar heller inget kosttillskott

Mellanmål 2 : Keso, kyckling, naturella nötter, frön, bröd och  frukt.
Som kosttillskott tar jag vassleprotein blandat med vatten.

Middag : Samma princip som med lunchen. Vanlig mat inte krångla utan vanlig LAGAD mat.
Här tar jag kosttillskott: Enzymtillskott

Kvällsmål: (Varierar jag mellan) Ägg, keso, naturell yogurt, naturella nötter, frön, grovt böd, musli , grönsaker och avokado.
Kosttillskott: Omega - 3, multivitamin/mineral, MSM och en halv portion rent kasien protein.

Så här vill jag att det ska se ut. Det skulle vara det optimala för mig, de vet jag idag. För över en månad sen var jag inte i närheten av detta kostprogram,  det är bättre nu.
 Frukosten får jag med som i programet, det är bara lite slarv med kostillskotten. Det blir ofta ett mellanmål fast det beror lite på när jag på morgonen vaknar eller när jaq tränar.
Lunchen funkar alltid även om den ibland blir för tidig eller för sent på dagen. Det beror på jobbet där.
Mellanmål 2 som jag vill ha in, men det hoppar jag för det mesta det går bara inte att få in eller det är väldigt svårt i alla fall. Middagen funkar klockrent och inga problem med kosttillskott där heller.
Kvällsmål blir det för det mesta, ibland lite för sent , men det beror ju på att jag jobbar som jag gör. slarvar ofta med kosttillskotten här vet inte riktigt varför.
Vatten intagen är inga bekymmer med jag dricker 30min före varje måltid det är speciellt viktigt före lunch och middag.
Jag dricker även 3- 4 glas vatten mellan kl 12:00 och 16:30 + Mycket för under och efter träning.

Ja som ni ser jag följer väl inte mitt program klockrent hela tiden men jag är faktiskt ändå väldigt nöjd för syftet med hela mitt kost och träningsprogram är att: Jag ska må bättre, känna mig lugn och avspänd och vara pigg och fräsch under större delen av dagarna. Allt detta FUNKAR redan och det känns bara som att det bara blir bättre och bättre för varje dag som går.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE