Mimmi's dagbokFan ! Klockan är ju 08:30 och han (Daniel) har inte vaknat än. Jag måste väcka honom så jag skriker oavbrutet i 5 min så kommer han och bär in mig i sovrummet i alla fall. Kvitter kvitter kvitter ..... Ha ha nu kommer han och han är säkert jävligt sur för att han inte får sova ut, men jag är hungrig och jag måste alltid gå före allt annat.

Jag är ju snäll mot honom, lyssna nu säger jag :God morgon ! Han fattar inte att jag säger det jag är ju en afrikansk papegoja. OJ ! Nu bär han in mig i sovrummet , vilken service att få flyga utan att flaxa och antränga sig.

30 min senare

Ja nu får jag mat, Nej inte det där äckliga bruna fodret. Jag vill bara ha de där färglada fodret och sen det där gula som är så bra för min näbb. Får jag i mig de så kan jag bita hnom när jag tycker att han är dum. Det är han nästan aldrig , han är så snäll mot mig. Jag tar och äter lite av de där bruna nu så får jag det andra sen. Äter jag upp så får jag kanske lite goa nötter sen.

Vad äter pappa nu ? Ush... va äckligt ! Musli naturell yogurt  grovt bröd och advokado. Det får jag inte äta det är precis samma som om pappa skulle äta flugsvamp. Farligt farligt .... Advokado, nej tack ! Jag kan dö.... Bra att pappa vet om de.
Vad gör han nu ? Tar han på sig dom där blåa kläderna nu igen. Undra vad han ska göra han går ut och lämnar mig ensam i några timmar sen när han kommer hem så har han fortfarande på sig dom där blåa kläderna. Får fråga honom någon dag om dom där kläderna, när han förstår vad jag säger.

När pappa kommer hem fortfarande i sina blåa kläder.

Nu tar han av sig dom där kläderna och tar på sig andra och går igen, vad ska han göra nu. Tänk om jag visste vad han har för sig. Nu vet jag vad han gör han går någonstans och äter för han lagar ju nästan aldrig lunch eller middag hemma. Så det måste vara de han gör. Om det inte är de så kör pappa en ordentlig bantningskur.

Mina ord om pappa Daniel

Han är snäll
Han badar mig
Han klipper mina vingar för att jag inte ska flyga in i ett fönster skada mig
Han är noga med att jag ska äta ordentligt
Han gör rent min bur ofta eftersom jag skiter så mycket
Han blir aldrig arg även om jag skiter honom på ryggen

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE