Just nu kör jag hårt

Igår spelade jag pingis och idag blev det gymmet. Jag tycker jag äter så duktigt och nyttigt så varför inte prova att bryta ner sig lite. Jag kommer inte att köra så här mycket flera månader i streck, det tror jag inte. Men ett tag framöver nu och se hur det känns. Kan min kompis Linda köra sex dar i veckan med fantastiska resultat så ska väl jag orka kör minst 4-5 pass i veckan.

Jag har redan och kommer säkert att begå många misstag, men jag tror att det enda sättet att lära sig, är att köra stenhårt och i perioder leva med träning och kost. Är det inte så ? Misstag är till för att lära sig så om jag begår dom så lär jag mig något på de med . Det som redan har blivit så jäkla mycket bättre med mig än om man gämför för en månad sen så är det så att jag :
Tar mig till gymmet trots att jag är trött....
Frukosten är mycket nyttigare än tidigare...
Jag äter mellanmål nu....
Mer, mycket mer !!! Frukt och grönt ...
Det går bättre och bättre för varje vecka  att kombinera träning kost och vila....

Det som också känns väldigt bra är att jag känner mig piggare och frächare. Jag är mycket gladare. Jag känner mig mycket lugnare och mer avslappnad.
Jag klagar inte så mycket på min situation utan jag försöker göra ngt åt den hela tiden, även om det känns tufft ibland !

Jag hoppas att allt detta slit som jag lägger ner ska ge mera resultat på sikt. Hur det kommer att kännas eller vilka synliga resultat som det kommer att bli är svårt att säga, det får vi se ? Jag har i alla fall fattat att om man har ett begär av att träna och äta rätt så är det bättre än om begäret handlar om onyttig mat, svält droger eller alkohol.
För att jag ska orka träna så här hårt som jag tänker göra en tid framöver så krävs det motivation - självdiciplin för att en helhjärtad förändring ska ske!!!

Det kommer att ta tid, kraft och tålamod ! Detta är inget som skrämmer mig utan det ska bli hur kul som helst.....

MVH
Danne !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE