Har slarvat denna veckan

Har slarvat med allting denna veckan. Det har inte blivit så mycket träning som jag har velat, för lite gym och ingen pingis. Möjligheterna har funnits varje dag, men jag har inte riktigt brytt mig.
Kosten har jag också slarvat en del med. Ibland hoppar jag över frukosten för jag vill inte äta så sjukt tidigt på morgonen(04:30) ,  När jag väl äter så är det nyttigt och bra , men under dagarna har det varit för långt mellan måltiderna och för få per dag.


Nästa vecka ska det bli ändring. Ska vara sjukt noga med kosten och jag ska få jättemycket muskeldarr ! Nästa vecka då jäklar ska det tränas och jag är helt säker på att jag klarar av de !

Ska nästa vecka försöka att chocka kroppen lite slänga om lite i övningarna, kanske köra 40 min crosstrainer och även börja gå ut på långa promenader igen. Ni kommer väl ihåg ?!!! Stan, onsjö, brätte, Öxnered osv....Är lite sugen igen.
Kroppen ska inte tro att den vet vad som väntar hela tiden. Så fort kroppen börjar vänja sig det är då man ska chocka !
Kör längre pass varierat med kortare pass ! Under träning prova att byta övningar, ändra ordning, ändra vinklar , ja vad som krävs för att väcka kroppen !


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE