Vad kommer jag att minnas av pingisåret 2009

De har varit mycket kul i pingisen år 2009.* Jag tycker att de har varit roligt att se svensk elitseriepingis på TV4 sport under hösten och vintern. En omgång varje vecka. De roligaste för mig är såklart att ha fått se Kristian spela, men även många av dom andra riktigt duktiga pingislirarna som Sverige faktiskt har.

* Sveriges Juniorer gjorde bra ifrån sig i somras på ungdoms -EM vilket lovar gott inför framtiden. Kristian tog ju bla GULD i dubbel tillsammans med Mattias Översjö.

* Stora EM : Sveriges herrar visade att man defentivt tillhör ett topplag i europa trots att kanske våran bästa spelare (Jens Lundqvist var sjuk). EM debutanten Fabian Åkerström gick in och spelade mycket bra under EM trots sin ganska ringa erfarenhet. Per Gerell gör ett mycket bra EM rakt igenom. Han går bla till kvartsfinal ( dom 8 bästa) i singel.

* 2010 : Jag hoppas på ett roligt och spännade pingis år 2010. De kommer att spelas ett lag VM i Moskva. SM kommer att spelas i Halmstad och jag är ganska säker på att jag kommer att åka dit den helgen de spelas. Sen hoppas jag att J-O Waldner kommer hem från Tyskland  och börjar spela i den Svenska elitserien. De vore kul !
Jag önskar er alla ett GOTT NYTT "pingis" ÅR. Nästa år skrivs de ny grym pingishistoria !
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE