Nix telefonTelefonsäljare blir man trött på ganska snabbt. Dom ringer och ringer och försöker att köpa eller skänka pengar. De kan också vara så att dom vill att du ska vara med i en marknadsundersökning säger du ja till detta en gång. Då ringer dom igen och vill att du ska skänka eller ge bort ännu mer pengar. Jag har till och med hört talas om att om man svarar i telefonen och säger att man tex inte vill köpa de dom vill sälja, så händer de att dom skickar de man just sa att man inte ville ha i alla fall. Med en faktura såklart och betalas inte den då blir de påminnelse inkasso och tillslut kronofogden. Där vill man ju inte hamna.

Jag är så emot detta med att någon ringer upp dig i försäljnings- , marknadsförings- eller insamlingssyfte så jag har sen många år tillbaka gått med i NIXTELEFON. Ett samtal till nix och du gör kännt att du inte vill få telefnsamtal som rör försäljning, marknadsföring eller insamling.

De finns dom som struntar i att man är registrerad, men dom flesta slutade ringa när jag registrerade mig i Nix registret.


http://www.nix.nu/sp%c3%a4rra-privata-telefonnummer.aspx

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE