Julafton 2009 har passerat

Hej på er !

De var denna Julen de. Jag har haft de bra. Fast jag har svårt att inte tänka på att de faktiskt finns människor i detta land, Sverige som inte har haft de lika bra denna Julafton. De finns tex massor med hemlösa som just i detta nu tillbringar sin Jul på allmänna toaletter,kanske ute på en bänk eller under en viadukt, ute i kylan på mer en ett sätt. De är inget annat än sorgligt att de ska behöva vara så nu när de snart är år 2010.

En annan sak som är hemskt och som får mig att må illa är ju alla dessa barn som har fart illa idag. Jag hörde lite snabbt på radion, jag tror de var igår. Där sa dom att de har gjorts en undersökning och den visar att var fjärde barn far illa på jul pga att vuxna dricker på Jul. Kanske borde man tänka på att inte göra de ????
Julen är barnens högtid. Dom ska inte behöva fara illa på Jul. Jag tycker fan att de är alla barns rättighet att få ha en trevlig och bra Jul att minnas tillbaka på. Usch, tänk va många barn de finns just nu som kanske ligger och gråter sig till sömns för att tex pappa har blivit för full och kanske då har skrikigt eller rent av  slagit mamma.

Jag hoppas att alla ni som sitter här och läser min blogg har haft en riktigt God Jul. Nu får man börja tänka på att de snart är ett nytt år. Då har man ju sina nyårslöften och allt de där ni vet. Själv har jag mycket att se framemot under 2010. Thailand är naturligtvis höjdpunkten ! De ska bli så kul ! 
Gott Nytt År !

Kram Önskar DANNE

Amy Diamond - Tänd ett ljus

Sara
12 December, kl. 12:49 | Blogg; http://dolphin.blogg.se/

Tack detsamma :)

Karin
12 December, kl. 13:35 | Blogg;

Hej Danne! Hoppas du hade en bra jul. Vad gjorde du på julafton? Du satt väl inte själv? Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE