Inser att de är jobbigt att vara sjuk

Jag har nu suttit här hemma och varit riktigt sjuk och dålig i flera dagar. Jag har knappt träffat eller pratat med en människa dom senaste dagarna. jag har suttit här ensam full av tankar om tex : Vad jag ska göra när jag blir frisk eller undra hur han/hon mår osv.. De var längesen jag var såhär sjuk och dålig. Faktum är att jag har inte varit sjukskriven en enda dag sen jag började med busskörningen.

Man får mycket tankar i huvudet när man bara går här hemma och inte orkar göra något, men ändå så är de bara en tanke som jag tänker på extra mycket. Jag vill bara bli frisk så att man kan komma igång igen. Jag gillar verkligen inte att stänga in mig på detta sättet, men ska jag bli fullt frisk så har jag inte mycket att välja på.

Idag känns de lite bättre än vad de gjorde Fredag, Lördag och Söndag. Men ingenting har försvunnit helt. Jag har fortfarande ont i halsen, huvudet och lite i örat. Febern hänger fortfarande i och jag har haft svårt att sova under helgen och även natten mellan Söndag och Måndag. Jag fryser trots att jag säkert har 25 grader i lägenheten.
Jag inser att det kan vara riktigt jobbigt att vara sjuk.






Emmelist
12 December, kl. 22:02 | Blogg; http://emmelist.blogg.se/

Tack Danne :D hoppas verkligen du kryar på dig fort :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE